Back to All Events

BIG O & THE BLUE QUARTERS (DK) & MEMO GONZALEZ & THE ÖZDEMIRS (US/DE)

  • Bygningen Ved Anlæget Vejle, 7100 Denmark (map)

BIG O & THE BLUE QUARTERS

&

MEMO GONZALEZ & THE ÖZDEMIRS

Big O & The Blue Quarters

Foto: Ukendt (www.bruunskepakhus.dk)

Foto: Ukendt (www.bruunskepakhus.dk)

Big O & The Blue Quarters som tager udspring i bluesen som den lød op gennem 40- og 50erne.
Inspirationen er delvist fra Chicago; Little Walter, Muddy Waters, Elmore James og Sonny Boy Willamson, men også fra West Coast Jump Blues scenerne hvor "cats" som Bill Jennings, Tiny Grimes og Goree Carter slog deres folder.
Big O & The Blue Quarters er et band med sjæl og historie, trods en lav gennemsnitsalder! Et af Danmarks mest talentfulde bluesbands. .

Memo Gonzalez & The Özdemirs

Foto © Michel Verlinden

Foto © Michel Verlinden

I dækning folkens! Her kommer en 300 punds Tex-Mex dynamite party-maskine der rammer publikum hårdere end Mike Tysons højre hook. Og det er slet ikke usandsynligt, at Memo Gonzalez & The Özdemirs' eksplosive, jordskælvsfremkaldende kombination af autentisk Texas Roadhouse blues med swing og rock 'n' roll påvirkninger kan måles på Richterskalaen!

Ud over musikken, så er Memo's optræden også garant for "one hell of a live performance". Den STORE Texaner leverer et så energisk sceneshow, at det får selv en ung Elvis til ligne en livløs statue. Med bassen nede om knæene, ja næsten anklerne, finder man Erkan Özdemir og på swingende trommer, Levent Özdemir. Sidste mand på holdet er guitarist Kenan Özdemir.
Ankermand i The Özdemirs er far, Erkan Özdemir, kendt som "The Mad Turk" og den store vuggende bassist med den lavt hængende bas. Og i Tyrkiet triller dadlerne åbenbart ikke længere væk fra stammerne end æblerne herhjemme, så på guitar og trommer har han sønnerne; Kenan og Levent. Tilsammen en yderst kompetent rytmegruppe der bliver anvendt som backing af mange turnerende amerikanske solister disse år. I februar havde vi også The Özdemirs på scenen - som backing for Kirk Fletcher (USA).

Kilde: www.crossroads-vejle.dk