Back to All Events

Chris Grey (US) & The BlueSpand Tommy Schneller Band (D)

  • Rampelys Bindslevs Plads 6 Silkeborg, 8600 Denmark (map)

B`Sharp, dobbelt koncert!

Foto: www.bluespand.dk

Foto: www.bluespand.dk

Chris Grey & The BlueSpand er en af de nyere stjerner på den danske bluesscene. De leverer blues i en moderne udgave, og ved at krydre genren med elementer fra soul & funk, m.m., spiller de sig ind i publikums hjerter. Bandet så dagens lys i foråret 2012, og siden har de spillet talrige koncerter i både Danmark og Tyskland. Det unikke og kreative sammenspil førte til CD udgivelsen “Lotta Love”, der allerede har skabt stor opmærksom blandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australien.

 
Foto: www.europeanbluesunion.com/2013-band/tommy-schneller-ger

Foto: www.europeanbluesunion.com/2013-band/tommy-schneller-ger

Det syv mand store Tommy Schneller Band er for første gang i Danmark. Frontmand Tommy Schneller er en af Tysklands bedste saxofonister og hans stemme minder i den grad om Dr. John. Et rigtig godt live band som behersker alle genre inden for blues og soul. En del priser har bandet høstet, bl.a. 2 x “German Blues Awards”.
Publikum sidder ikke stille på stolene, når de først er kommet i gang. Bladet Penthouse omtaler Tommy Schneller som - Germanys Premier Blue Eyed Groover – og det er netop det hvad han er!