Back to All Events

Ole Frimer Band & Special Guests (DK/US/DE)

  • Bygningen Ved Anlæget 1b Vejle, 7100 Denmark (map)

Den århusianske sanger og guitarist Ole Frimer er mest kendt som en dedikeret bluesmand med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup. Men her på sine 'voksne dage' har han følt trang til at udfordre de 'blå rammer' og udgivet det meget alsidige og dansksprogede album BLÅLYS. Som titlen antyder er der stadig blå toner iblandt, men også tilsat elementer fra rock, jazz og fusion.

Denne nye progressive stil er skabt i selskab med en håndfuld topklasse musikere i Palle HjorthClaus Daugaard og Jesper Jesper Frost Bylling. De udgør også LIVE holdet denne aften, hvor de vil lægge ud med at spille samtlige numre fra BLÅLYS. Men i andet set, vil der ikke alene blive gravet dybt i Ole Frimers omfattende og mere bluesede bagkatalog, men tilmed blive inviteret internationale gæstesolister på scenen.

Texanske Tony Vega og tyske Kai Strauss skal spille hos CROSSROADS i Bygningen d. 18. april, som et led i en længere europaturné. Men da de har denne ene aften ledig i tourkalenderen, syntes Ole Frimer det var hyggeligt at invitere dem til at 'jamme med' på et par numre mod slut, som en lille opvarmning til deres koncert hos CROSSROADS en uge senere.

Glæd jer til både det, og ikke mindst, at høre de smukke sange fra BLÅLYS som har fået ørerne slået ekstra ud hos en bred anmelder skare.'. Se bare 'stjerneregnen' herunder, og gør dig selv den tjeneste, at gi den vedhæftede videosingle et lyt 'Single City'.

BT ★ ★ ★ ★ ★ ☆
Bibzoom ★ ★ ★ ★ ★ ☆
Aarhus Stiftstidende ★ ★ ★ ★ ★ ★
Fyens Stiftstidende ★ ★ ★ ★ ☆ ☆
Lydtapet ★ ★ ★ ★ ☆ ☆
Radio Aalborg ★ ★ ★ ★ ★ ☆
Midtjyllands Avis ★ ★ ★ ★ ☆ ☆

Kilde: Bygningen, Vejle.

Earlier Event: March 13
Viggo Sommer and his Backhowlers (DK)
Later Event: April 18
Tony Vega (US) and Kai Strauss (D)