Hans Theessink & Knud Møller (NL/DK)

En aften med 2 af de absolut bedste akustiske guitarister. Hans Theessink's varme dybe stemme og gode (næsten perfektionistiske) guitar spil og Knud Møller's ligeså, fyldte i aften Bygningen i Vejle med god karma og lækkert ørekræs. 

Jeg har fulgt både Hans og Knud (deres musik) i mange år hvor jeg altid har elsket Hans's helt egen lyd samt perfekte lyd kvalitet på sine mange udgivelser, som også har prydet min samling. Knud Møller (som guitarist hos Johnny Madsen) har også slidt kraftigt på hi-fi alteret i mit hjem. Af den grund er det også en stor fornøjelse at svinge kameraet, samt få lov til at høre dem begge denne aften. 

Det blev som forventet en super aften, hvor de 2 guitar virtuoso cementerede hvorfor jeg i så lang tid har næret så stor respekt for dem. 

De formåede også at få en stopfyldt sal i Bygningen til at synge med på mange af sangene. Ud fra deltagernes engagement i diverse omkvæd, er jeg 100% sikker på vi alle havde en fantastisk aften (måske lige med undtagelse af ham der ikke fik hørt sangen "Mississippi").

Herunder finder du 2 numre som jeg optagede denne aften.

Besøg Hans Theessink og Knud Møller på linkene herunder, samt hop direkte til foto fra aftenen med knappen Collection.